Hva i all verden er LunchIn, spør du kanskje. Vi har vel alle en eller annen gang vært på et frokostmøte eller en lunchsamling arrangert det et tema blir diskutert, et produkt presentert, eller en har funnet et annet påskudd til å trekke kunder eller selge produkter eller tjenester. Noe har vært nyttig, mye har nok vært mindre nyttig. Vi har gått på disse møtene mest for nettverksbyggingen og kanskje mindre for temaet eller produktet som ble presentert.

LunchIn er ikke som disse samlingene. LunchIn er en uformell sammenkomst av mer eller mindre tilfeldige personer som ikke har annet til felles enn at de har blitt medlem av LunchIn-nettverket via LinkedIn og LunchIn-appen. Ingen annen agenda enn at en setter seg ned og spiser lunch sammen. Du vet aldri hvem du treffer eller fra hvilken bransje de kommer. Ingen tvang, ingen forpliktelser og ikke noe press av noe slag.

Så hvordan gikk det første møtet i Bergen? Mer om det senere.

LunchIn er et svensk konsept som startet i 2017. Det har nå spredt seg til 274 LunchIn-grupper i 42 land. Og det utvides stadig. Der det finnes LunchIn grupper er meningen at det holdes samling hver torsdag kl 12-13 på et fast møtested.

Men du er ikke forpliktet til å komme – du kommer hvis du har tid. Er du på besøk i en annen by der det finnes en gruppe, så er møtet torsdag kl 12 der også. Og du er velkommen til å delta også der. Det koster ingenting å delta, bortsett fra tiden du bruker, og du må selv betale for maten du spiser.

Utvid ditt nettverk med LinchIn. Treff nye mennesker il lunch hver torsdag kl 12 i alle byer der det arrangeres LunchIn.Click To Tweet

Få har nok anledning til å dra på lunchmøter hver torsdag. Så kanskje blir oppmøtet beskjedent eller kanskje blir det fullt hus. Men uansett hvor mange som kommer så er tonen uformell, interessante diskusjoner kan oppstå og relasjoner bygges. Kanskje oppstår samarbeid på tvers av bransjer mellom personer som aldri ellers ville truffet hverandre fordi de aldri hadde gått på de samme frokostmøtene eller de samme seminarene.

På det første møtet i Bergen kom det 5 personer. Ikke så mange, men et sted må vi begynne. Og alle fant tonen med en gang. Flere bransjer var representert og god mat ble fortært over gode historier der kontakter ble knyttet og ideer og forslag ble kastet rundt.

Settingen var uformell men nyttig, og jeg kan lett se for meg at samtaler i disse gruppene i framtiden kan resultere i nye ideer, forretningsmuligheter og samarbeid som ellers ikke ville oppstått fordi de berørte menneskene ikke ville funnet hverandre like lett.

Og vi som var der vil spre informasjon om LunchIn i vårt nettverk slik at kjennskapen øker og deltakerne blir flere.

LunchIn er ekte offline networking.Click To Tweet

Hvem kan komme på disse nettverksmøtene? Det er ingen krav og ingen begrensninger. Kom uansett bransje og stillingsnivå, om du har jobb eller er på jakt etter jobb. Du vil garantert møte hyggelige mennesker. Dette er ekte offline networking og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg har anledning til å komme.

Vil du vite mer om LunchIn, gå til lunchin.net

I Bergen arrangeres LinchIn-treffene på Villa Blanca, Nedre Kosrskirkealmenningen1. Er du i andre byer, finner du lokasjonen i appen du får tilgang til når du registrerer deg.

Artikkelen er stengt for kommentarer. Vil du  kommentere direkte til meg kan du bruke skjemaet på kontaktsiden. Jeg vil svare så fort jeg kan. Jeg setter også pris på om du deler artikkelen på sosiale medier.

0 Shares
Tweet
Share
Share